Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
Opis i szczegółowe informacje
CE
Norma EN 374-2
Norma EN 420
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
CE
Norma EN 374-2
Norma EN 420
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Rękawice żaroodporne do żywności TempCook 476
Marka
Mapa Professional
Jednostka
par
Parametr
Tworzywo
Nitrile
Norma EN 374-2
tak
Norma EN 511
111
CE
tak
Norma EN 420
tak
Powłoka materialna
Nitryl
Do użytku w przemyśle spożywczym
tak
Jednorazowego użytku
nie
Rękawica ochrona
Termiczny
Norma EN 388
4443D
Długość (cm)
45 cm
Norma EN 407
X2XXXX
Materiał wyściółki
Dzianinowa ochrona termiczna
Norma EN 374-3
AFGJOT
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.