Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
Oznaczenie UN dla ciał stałych.
Oznaczenie UN dla ciał stałych:
Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
HACCP:
System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
Oznaczenie UN dla ciał stałych.
Oznaczenie UN dla ciał stałych:
Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
HACCP:
System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Opis i szczegółowe informacje
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
Oznaczenie UN dla ciał stałych.
Oznaczenie UN dla ciał stałych:
Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
HACCP:
System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.