Limit czasu sesji zostanie za chwilę przekroczony z powodu nieaktywności. Kliknij przycisk OK, aby przedłużyć sesję o 120 min.
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
- Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
- Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
- Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
- Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
- Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
- Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
- Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
- Oznaczenie UN dla ciał stałych.
- Oznaczenie UN dla ciał stałych:
- Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
- HACCP:
- System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Zobacz pełny opis
- 10 lat gwarancji
- Dostawa na następny dzień (towar na magazynie)
- Oferta w 24 godziny
- Jesteśmy do Państwa dyspozycji
2 warianty do wyboru
- Pojemność (L)
- 20 L
- Wysokość całkowita (mm)
- 377 mm
- Nazwa produktu
- Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l
- Marka
- Curtec
- Jednostka
- sztuka
- Strona w katalogu papierowym
- 1999
- Ø otworu (mm)
- 295 mm
- Norma
- UN X grupa I
- Maks. temperatura robocza (°C)
- 70 °C
- Ø netto (mm)
- 338 mm
- Materiał
- tworzywo sztuczne
- Do użytku w przemyśle spożywczym
- tak
- Norma UN do transportu
- tak
- System HACCP
- tak
- Pojemność (L)
- 25 L
- Wysokość całkowita (mm)
- 457 mm
- Nazwa produktu
- Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l
- Marka
- Curtec
- Jednostka
- sztuka
- Strona w katalogu papierowym
- 1999
- Ø otworu (mm)
- 295 mm
- Norma
- UN X grupa I
- Maks. temperatura robocza (°C)
- 70 °C
- Ø netto (mm)
- 338 mm
- Materiał
- tworzywo sztuczne
- Do użytku w przemyśle spożywczym
- tak
- Norma UN do transportu
- tak
- System HACCP
- tak
Opis ogólny
- Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
- Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
- Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
- Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
- Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
- Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
- Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
- Oznaczenie UN dla ciał stałych.
- Oznaczenie UN dla ciał stałych:
- Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
- HACCP:
- System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.