Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l

X
Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l
  • Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
  • Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
  • Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
  • Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
  • Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
  • Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
  • Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
  • Oznaczenie UN dla ciał stałych.
  • Oznaczenie UN dla ciał stałych:
  • Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
  • HACCP:
  • System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Zobacz pełny opis
Od
130,90 zł
 bez VAT
161,01 zł z VAT
sztuka
Wszystkie warianty (2)
  • 10 lat gwarancji
  • Dostawa na następny dzień (towar na magazynie)
  • Oferta w 24 godziny
  • Jesteśmy do Państwa dyspozycji

2 warianty do wyboru

product image
340028
Pojemność (L)
20 L
Wysokość całkowita (mm)
377 mm

Nazwa produktu
Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l
Marka
Curtec
Jednostka
sztuka
Strona w katalogu papierowym
1999

Ø otworu (mm)
295 mm
Norma
UN X grupa I
Maks. temperatura robocza (°C)
70 °C
Ø netto (mm)
338 mm
Materiał
tworzywo sztuczne
Do użytku w przemyśle spożywczym
tak
Norma UN do transportu
tak
System HACCP
tak

130,90 zł nie zawiera VAT

sztuka

product image
340029
Pojemność (L)
25 L
Wysokość całkowita (mm)
457 mm

Nazwa produktu
Okrągłe plastikowe kontenery Click Pack, 20–25 l
Marka
Curtec
Jednostka
sztuka
Strona w katalogu papierowym
1999

Ø otworu (mm)
295 mm
Norma
UN X grupa I
Maks. temperatura robocza (°C)
70 °C
Ø netto (mm)
338 mm
Materiał
tworzywo sztuczne
Do użytku w przemyśle spożywczym
tak
Norma UN do transportu
tak
System HACCP
tak

145,90 zł nie zawiera VAT

sztuka

Opis ogólny

  • Plastikowe (HDPE) pojemniki idealne do przechowywania i transportu żywności, materiałów sypkich oraz stałych itp.
  • Nadają się do przemysłu spożywczego, chemicznego i farmaceutycznego.
  • Pojemniki posiadają trzy uchwyty: dwa do przenoszenia pojemnika i jeden do opróżniania zawartości.
  • Pojemniki można zamknąć i otworzyć przez obrót o jedną czwartą zakresu, przycisk zabezpieczający.
  • Z możliwością sztaplowania, wersja wodoodporna.
  • Maks. temperatura napełnianej substancji wynosi 70°C, temperatura pojemnika przed zamknięciem i przechowywaniem maks. 30°C.
  • Certyfikacja dla potrzeb kontaktu z żywnością.
  • Oznaczenie UN dla ciał stałych.
  • Oznaczenie UN dla ciał stałych:
  • Oznaczony w ten sposób produkt posiada certyfikat i spełnia wymogi międzynarodowych przepisów w zakresie pakowania i transportu materiałów niebezpiecznych. Oznaczenie UN określa typ opakowania, w którym przewożone są niebezpieczne ciała stałe, jego charakterystykę i możliwe zastosowania.
  • HACCP:
  • System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.

Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.